Σφυρηλατημένο κράμα χαλκού νικελίου Monel 400 στρογγυλός υψηλός εκτατός μορφής φραγμών στρογγυλός/τετραγωνικός

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: VANFORGE
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO10012, ISO14001, OHSAS18001, ABS, BV, DNV, Lloyd, NK
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μετρικοί τόνοι το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Monel 400 διαδικασία: Κύβος που σφυρηλατείται ανοικτός
Θεραπεία: Ανοπτημένος Επιφάνεια: ξεφλουδισμένος
Σχήμα: κύκλος, τετράγωνο Μήκος: Περικοπή στο μήκος κατόπιν αιτήσεως
Υψηλό φως:

κράμα 825 στρογγυλός φραγμός

,

Inconel 600 στρογγυλός φραγμός

Περιγραφή προϊόντων

Σφυρηλατημένο κράμα χαλκού νικελίου Monel 400 στρογγυλός φραγμός

 

Κράμα 400 νικέλιο-χαλκού MONEL® (UNS N04400/W.Nr. 2.4360 και 2.4361) είναι ένα κράμα στερεός-λύσης που μπορεί να μόνο με την κρύα εργασία. Έχει υψηλής αντοχής και την ανθεκτικότητα πέρα από μια ευρεία σειρά θερμοκρασίας και την άριστη αντίσταση σε πολλά διαβρωτικά περιβάλλοντα.

 

Το κράμα 400 χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς τομείς, ειδικά θαλάσσια και χημική επεξεργασία. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές είναι βαλβίδες και αντλίες άξονες αντλιών και προωστήρων θαλάσσιοι κοu'φώματα και σύνδεσμοι ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστατικά ελατήρια χημικός εξοπλισμός επεξεργασίας δεξαμενές βενζίνης και γλυκού νερού αποστακτήρες ακατέργαστου πετρελαίου, σκάφη διαδικασίας και διοχέτευση με σωλήνες feedwater λεβήτων θερμάστρες και άλλοι ανταλλάκτες θερμότητας και εξαερίζοντας θερμάστρες.

 

Χημική σύνθεση, %

Νικέλιο (συν το κοβάλτιο) ..................................................... 63,0 λεπτά.

Άνθρακας .......................................................................... 0,3 μέγιστο.

Μέγιστο 2,0 μαγγάνιου ...................................................................

Μέγιστο 2,5 σιδήρου ................................................................................

Μέγιστο 0,024 θείου ........................................................................

Πυρίτιο ........................................................................... 0,5 μέγιστο.

Χαλκός ...................................................................... 28,0 - 34,0

 

Εκτατές ιδιότητες και σκληρότητα

Το κράμα 400 MONEL έχει τις άριστες μηχανικές ιδιότητες στις υπό το μηδέν θερμοκρασίες. Η δύναμη και η σκληρότητα αυξάνονται με μόνο τη μικρή εξασθένιση της ολκιμότητας ή της αντίστασης αντίκτυπου. Το κράμα δεν υποβάλλεται σε μια όλκιμος--εύθραυστη μετάβαση ακόμα και όταν δροσισμένος στη θερμοκρασία του υγρού υδρογόνου. Αυτό αντιτίθεται χαρακτηριστικά σε πολλά σιδηρούχα υλικά που είναι εύθραυστα στις χαμηλές θερμοκρασίες παρά την αυξανόμενη δύναμή τους. Ο πίνακας 6 παρουσιάζει μηχανικές ιδιότητες του κράματος στις χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Ιδιότητες ερπυσμού και ρήξης

Το κράμα 400 νικέλιο-χαλκού MONEL είναι χρήσιμο στις θερμοκρασίες μέχρι και συμπεριλαμβανομένου 1000°F στην οξείδωση των ατμοσφαιρών. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να υιοθετηθούν εάν το κράμα είναι σε ένα μειώνοντας περιβάλλον.

 

Μικροδομή

Το κράμα 400 MONEL είναι ένα δυαδικό κράμα στερεός-λύσης. Δεδομένου ότι το νικέλιο και ο χαλκός είναι αμοιβαία διαλυτοί σε όλες τις αναλογίες, είναι ένα μονοφασικό κράμα. Έχει μια πρόσωπο-κεντροθετημένη δομή κυβικού δικτυωτού πλέγματος με μια παράμετρο δικτυωτού πλέγματος 3,534 Α.

 

Ο όρος, ένα γυαλισμένο δείγμα του κράματος 400 MONEL θα εκθέσει μόνο τους τυχαία διασκορπισμένους μη μεταλλικούς συνυπολογισμούς. Αυτοί αποτελούνται από τα σουλφίδια ή τα πυριτικά άλατα μετάλλων. Κάτω από ορισμένες συνθήκες, τα από γραφίτη μόρια μπορούν επίσης να είναι παρόντα.

 

Αντίσταση διάβρωσης

Κράμα 400 MONEL αντίσταση εκθεμάτων στη διάβρωση από πολλά που μειώνουν τα μέσα. Είναι επίσης γενικά ανθεκτικότερο στην επίθεση με την οξείδωση των μέσων από τα υψηλότερα κράματα χαλκού. Αυτή η μεταβλητότητα καθιστά το κράμα 400 κατάλληλο για την υπηρεσία σε ποικίλα περιβάλλοντα.

 

Το κράμα 400 χρησιμοποιείται ευρέως στις θαλάσσιες εφαρμογές. Ενώ το κράμα 400 προϊόντα εκθέτει τα πολύ χαμηλά ποσοστά διάβρωσης στο ρέοντας νερό της θάλασσας, οι στάσιμοι όροι έχουν αποδειχθεί για να προκαλέσουν τη ρωγμή και τη διάβρωση διάβρωσης. Το κράμα 400 είναι επίσης ανθεκτικό στο ράγισμα διάβρωσης πίεσης και τη διάβρωση στα περισσότερα φρέσκα και βιομηχανικά νερά.

 

Το κράμα 400 MONEL προσφέρει την εξαιρετική αντίσταση στο υδροφθορικό οξύ σε όλες τις συγκεντρώσεις μέχρι το σημείο βρασμού. Είναι ίσως το ανθεκτικότερο όλων των συνήθως χρησιμοποιημένων κραμάτων εφαρμοσμένης μηχανικής. Το κράμα 400 είναι επίσης ανθεκτικό σε πολλές μορφές θειικών και υδροχλωρικών οξέων κάτω από τη μείωση των όρων.

 

Οδηγίες εργασίας

Το κράμα 400 MONEL μπορεί να ενωθεί εύκολα και να κατασκευαστεί. Από

κατάλληλος έλεγχος του ποσού καυτής ή κρύας εργασίας και από

επιλογή των κατάλληλων θερμικών επεξεργασιών, που τελειώνουν

τα fabrications μπορούν να παραχθούν σε ένα μάλλον ευρύ φάσμα

μηχανικές ιδιότητες.

 

Θέρμανση και πάστωμα

Το υλικό θα παραμείνει φωτεινό και απαλλαγμένο από τον αποχρωματισμό όταν θερμαίνεται και δροσισμένος σε μια μειώνοντας ατμόσφαιρα ή αποσβημένος σε μια λύση οινόπνευμα-νερού. Το ποσοστό δεν θα έχει καμία σημαντική επίδραση. Το κράμα 400 θα διαμορφώσει μια προσκολλημένη ταινία οξειδίων εάν επιτρέπεται για να δροσίσει στον αέρα μετά από να θερμάνει.

 

Και το κρύος-εργασμένο και καυτός-εργασμένο κράμα 400 MONEL απαιτεί τη θερμική επεξεργασία για να αναπτύξει το βέλτιστο συνδυασμό δύναμης και ολκιμότητας και για να ελαχιστοποιήσει τη διαστρέβλωση κατά τη διάρκεια της επόμενης κατεργασίας.

 

Η εξίσωση πίεσης του κρύος-εργασμένου υλικού προκαλεί μια αύξηση στη δύναμη παραγωγής σε 0,00% που αντισταθμίζεται χωρίς χαρακτηρισμένα αποτελέσματα σε άλλες ιδιότητες. Η εξίσωση πίεσης γίνεται από την εκμετάλλευση για περίπου 3 ωρ. σε μια θερμοκρασία 575°F.

 

Η ανακούφιση πίεσης θα μειώσει τις πιέσεις χωρίς παραγωγή μιας επανακρυσταλλωμένης δομής σιταριού. Αυτή η επεξεργασία συστήνεται για να λάβει το ελάχιστο «περπάτημα» ή τη διαστρέβλωση μετά από την αφαίρεση μετάλλων. Η θέρμανση για 1 έως 2 ωρ. σε 1000° σε 1050°F θα ανακουφίσει τις πιέσεις είτε στα καυτά είτε κρύος-εργασμένα προϊόντα. Η ανακούφιση πίεσης (1000°-1200°F/1 ωρ., που ακολουθείται με την αργή ψύξη) συστήνεται έντονα ως προφύλαξη ενάντια στο ράγισμα διάβρωσης πίεσης σε ορισμένα περιβάλλοντα. Όπως φαίνεται στο σχήμα 13, η ανακούφιση πίεσης μειώνει ελαφρώς την εκτατή δύναμη, παράγει τη δύναμη, και τη σκληρότητα και αυξάνει ελαφρώς την επιμήκυνση.

 

Η ανόπτηση μπορεί εντελώς να μαλακώσει το εργασία-υλικό. Ο χρόνος και η θερμοκρασία που απαιτούνται εξαρτώνται από το ποσό προηγούμενης κρύας εργασίας. Γενικά, το κράμα 400 ανοπτείται με την ανοικτή μέθοδο θέρμανσης από την εκμετάλλευση σε 1600° σε 1800°F για 2-10 λ., ενώ η ανόπτηση κιβωτίων γίνεται ο πιό ικανοποιητικός σε 1400° σε 1500°F για 1-3 ωρ. στη θερμοκρασία.

 

Η αύξηση σιταριού εμφανίζεται όταν θερμαίνεται το υλικό στην ανώτερη μερίδα της ανοπτώντας σειράς θερμοκρασίας.

 

Το πάστωμα μπορεί να παραγάγει τις φωτεινές, καθαρές επιφάνειες στο κράμα 400 MONEL.

 

Καυτή διαμόρφωση.

Όσον αφορά την αντίστασή του στην καυτή παραμόρφωση, το κράμα 400 MONEL είναι μαλακότερο από πολλούς χάλυβες. Μπορεί, επομένως, να καυτός-διαμορφωθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε μορφή.

 

Η χρήση της κατάλληλης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της καυτής διαμόρφωσης είναι σημαντική. Η σειρά της καυτός-διαμόρφωσης των θερμοκρασιών είναι 1200°F σε 2150°F. Για τις βαριές μειώσεις, η συνιστώμενη θερμοκρασία μετάλλων είναι 1700° σε 2150°F. που οι ελαφριές μειώσεις μπορούν να ληφθούν κάτω σε 1200°F. εργαζόμενος στις χαμηλότερες θερμοκρασίες παράγουν τις υψηλότερες μηχανικές ιδιότητες και το μικρότερο μέγεθος σιταριού.

 

Η παρατεταμένη ενυδάτωση hot-working στις θερμοκρασίες είναι καταστρεπτική. Εάν μια καθυστέρηση εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, ο φούρνος πρέπει να κοπεί πίσω σε 1900°F και να μην παρουσιαστεί στη θερμοκρασία έως ότου επαναλαμβάνονται οι διαδικασίες. Σε καμία περίπτωση εάν θερμαινόταν το κράμα επάνω από 2150°F η μόνιμη ζημία μπορεί να οδηγήσει.

 

Το βαρύ σφυρηλατημένο κομμάτι δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί τόσο γρήγορα ότι το μέταλλο γίνεται υπερθερμαμένο από την εργασία. Η χρήση ενός οπτικού πυρομέτρου συστήνεται.

 

Στην καυτός-κάμψη των διαδικασιών το μέταλλο πρέπει να εργαστεί το συντομότερο δυνατό μετά από την αφαίρεση από το φούρνο.

 

Η προθέρμανση των εργαλείων και των κύβων σε περίπου 500°F είναι χρήσιμη να αποτρέψει την κατάψυξη του υλικού λειτουργώντας.

 

Μια ελεγχόμενη διαδικασία σφυρηλάτησης είναι απαραίτητη για να καλύψει τις απαιτήσεις μερικών προδιαγραφών για τα σφυρηλατημένα, hot-finished μέρη. Και το ποσό μείωσης και η θερμοκρασία λήξης πρέπει να ελεγχθούν προκειμένου να αναπτυχθούν οι επιθυμητές ιδιότητες.

 

Μια διαδικασία για τα σφυρηλατημένα κομμάτια σε τέτοιες προδιαγραφές αποτελείται από τη λήψη της μείωσης 30-35% μετά από τελικό θερμαίνει εκ νέου.

 

Αυτό ολοκληρώνεται ως εξής:

1. Θερμάνετε εκ νέου.

2. Σφυρηλατήστε σε ένα τμήμα που έχει για 5% τη μεγαλύτερη περιοχή από την τελική μορφή (πάρτε τουλάχιστον τη μείωση 25%).

3. Δροσίστε σε 1300°F.

4. Τελειώστε στο μέγεθος (μείωση 5%).

 

Τα High-tensile σφυρηλατημένα κομμάτια, όπως περιγράφονται σε ορισμένες στρατιωτικές προδιαγραφές, απαιτούν επίσης ότι ένα ελάχιστο της μείωσης 30-35% μετά από τον τελευταίο θερμαίνει εκ νέου. Αυτό λαμβάνεται με τον ακόλουθο τρόπο:

1. Θερμάνετε εκ νέου.

2. Σφυρηλατήστε σε ένα τμήμα που έχει μια περιοχή για 25% μεγαλύτερο από την τελική μορφή (πάρτε για τη μείωση 5%).

3. Δροσίστε σε 1300°F.

4. Τελειώστε στο μέγεθος (μείωση 25%).

 

Ο καθαρισμός σιταριού επιτυγχάνεται με τη χρησιμοποίηση μιας θερμοκρασίας 2000°F γιατί τελικό θερμαίνει εκ νέου και με την αύξηση του ποσού μείωσης που λαμβάνεται αφότου θερμαίνει εκ νέου ο τελευταίος.

 

Κρύα διαμόρφωση.

Το κράμα 400 MONEL είναι προσαρμόσιμο σε ουσιαστικά όλες τις μεθόδους κρύας επεξεργασίας.

 

Κατεργασία

Το κράμα 400 μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή στα ικανοποιητικά ποσοστά με τις εργαλειομηχανές που υιοθετούνται γενικά από τη βιομηχανία. Τα καλύτερο υλικά και το σχέδιο εργαλείων, οι ταχύτητες, τα ψυκτικά μέσα, και άλλοι παράγοντες συζητούνται στην ειδική δημοσίευση μετάλλων «επεξεργαμένος στη μηχανή.» Γενικά, το τραβηγμένο στο κρύο ή τραβηγμένο στο κρύο, πίεση-ανακουφισμένο υλικό συστήνεται για την καλύτερη κατασκευασιμότητα και ο ομαλότερος τελειώστε. Το κράμα ρ-405 MONEL είναι η έκδοση ελεύθερος-κατεργασίας του κράματος 400 MONEL.

 

Διαθέσιμες προϊόντα και προδιαγραφές

Το κράμα 400 MONEL υποδεικνύεται ως UNS N04400 και Werkstoff Nr. 2.4360 και 2.4361. Παρατίθεται στο NACE τον Κ. 01-75 για την υπηρεσία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το κράμα 400 εφοδιάζεται σε ένα ευρύ φάσμα των τυποποιημένων εντύπων μύλων συμπεριλαμβανομένου του σωλήνα, του σωλήνα, του πιάτου, του στρογγυλού φραγμού, του επίπεδου φραγμού, του σφυρηλατημένου κομματιού, hexagon και του καλωδίου. Οι δημοφιλή μορφές και τα μεγέθη είναι διαθέσιμες από το απόθεμα πολλά προϊόντα ειδικότητας μπορούν να ληφθούν από τους μετατροπείς.

 

Το κράμα 400 MONEL εγκρίνεται ως υλικό της κατασκευής από τον κώδικα λεβήτων και δοχείων πίεσης ASME. Οι επιτρεπόμενες πιέσεις για την παράγραφο ΙΙΙ κατασκευή μέχρι 800°F, την παράγραφο VIII τμήμα 1 κατασκευή μέχρι 900°F και την παράγραφο VIII τμήμα 2 κατασκευή μέχρι 800 °F περιλαμβάνονται στους πίνακες 1B και 2B της παραγράφου ΙΙ, Part Δ. ASME.

 

Φραγμός, ράβδος, και σφυρηλατημένα κομμάτια - BS3075NA13 (καλώδιο), BS3076NA13 (φραγμός), ASTM Β 164 (ράβδος, φραγμός, και καλώδιο), ASTM Β 564 (σφυρηλατημένα κομμάτια), Sb 164 ASME (ράβδος, φραγμός, και καλώδιο), Sb 564 ASME (σφυρηλατημένα κομμάτια), AECMA PrEN 2305 (καλώδιο για τα καρφιά), cAms 4675 της SAE (φραγμοί και σφυρηλατημένα κομμάτια), cAms 4730 της SAE (καλώδιο), cAms 4731 της SAE (καλώδιο και κορδέλλα), DIN 17752 (ράβδος και φραγμός), DIN 17753 (καλώδιο), DIN 17754 (σφυρηλατημένα κομμάτια), VdTÜV 263 (φύλλο, πιάτο, φραγμός, και σωλήνωση), qq-ν-281 (πιάτο, φύλλο, λουρίδα, φραγμός, ράβδος, καλώδιο, και σφυρηλατημένα κομμάτια)

 

Σωλήνας και σωλήνας - BS3074NA13 το (Tube), ASTM Β 163 (συμπυκνωτής και σωλήνας ανταλλακτών θερμότητας), ASTM Β 165 (χωρίς συγκόλληση σωλήνας και σωλήνας), ASTM Β 725 (ενωμένος στενά σωλήνας), ASTM Β 730 (ενωμένος στενά σωλήνας), ASTM Β 751 (ενωμένος στενά σωλήνας), ASTM Β 775 (ενωμένος στενά σωλήνας), ASTM Β 829 (χωρίς συγκόλληση σωλήνας και σωλήνας), Sb 163 ASME (σωλήνες ανταλλακτών συμπυκνωτών και θερμότητας), Sb 165 ASME (χωρίς συγκόλληση σωλήνας και σωλήνας), Sb 725 ASME (ενωμένος στενά σωλήνας), Sb 730 ASME (ενωμένος στενά σωλήνας), Sb 751 ASME (άνευ ραφής και ενωμένος στενά σωλήνας), Sb 775 ASME (Χωρίς συγκόλληση και ενωμένος στενά σωλήνας), Sb 829 ASME (χωρίς συγκόλληση σωλήνας και σωλήνας), cAms 4574 της SAE (άνευ ραφής σωλήνωση), DIN 17751 (σωλήνας και σωλήνας), VdTÜV 263 (φραγμός, και σωλήνωση),

 
Σειρά μεγέθους προϊόντων
Διάμετρος: 100mm - 600mm
Μήκος: κατόπιν αιτήσεως
 
Διαδικασία παραγωγής
Σφυρηλατημένο κράμα χαλκού νικελίου Monel 400 στρογγυλός υψηλός εκτατός μορφής φραγμών στρογγυλός/τετραγωνικός 0 
Σφυρηλατημένο κράμα χαλκού νικελίου Monel 400 στρογγυλός υψηλός εκτατός μορφής φραγμών στρογγυλός/τετραγωνικός 1

Σφυρηλατημένο κράμα χαλκού νικελίου Monel 400 στρογγυλός υψηλός εκτατός μορφής φραγμών στρογγυλός/τετραγωνικός 2

 
 

 

 
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά