Inconel 718 νικελίου κραμάτων άριστη ιδιότητα συγκόλλησης εκτατής δύναμης προϊόντων υψηλή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: VANFORGE
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO10012, ISO14001, OHSAS18001, ABS, BV, DNV, Lloyd, NK
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μετρικοί τόνοι το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Inconel 718 διαδικασία: Κύβος που σφυρηλατείται ανοικτός
Θεραπεία: Ανοπτημένος, ή η πτώση Επιφάνεια: ξεφλουδισμένος
Σχήμα: Γύρου Μήκος: Περικοπή στο μήκος κατόπιν αιτήσεως
Υψηλό φως:

κράμα 825 στρογγυλός φραγμός

,

Inconel 600 στρογγυλός φραγμός

Περιγραφή προϊόντων

Σφυρηλατημένο υψηλής αντοχής αντιδιαβρωτικό κράμα Inconel 718 νικελίου στρογγυλός φραγμός

 

INCONEL® κράμα 718 (UNS N07718/W.Nr. 2.4668) είναι ένα υψηλής αντοχής, αντιδιαβρωτικό υλικό χρωμίου νικελίου που χρησιμοποιείται σε -423° σε 1300°F.

 

Το ηλικία-hardenable κράμα μπορεί να κατασκευαστεί εύκολα, ακόμη και στα σύνθετα μέρη. Τα χαρακτηριστικά συγκόλλησής του, ειδικά η αντίστασή του στο postweld που ραγίζει, είναι σημαντικά.

 

Η ευκολία και η οικονομία με τις οποίες το κράμα 718 INCONEL μπορεί να κατασκευαστεί, συνδυασμένος με καλό εκτατό, κούραση, ερπυσμός, και δύναμη ρήξης, έχουν οδηγήσει σε χρήση της σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Τα παραδείγματα αυτοί είναι συστατικά γιατί το υγρό τροφοδότησε τους πυραύλους, τα δαχτυλίδια, τα περιβλήματα και τα διάφορα διαμορφωμένα μέρη μετάλλων φύλλων για τα αεροσκάφη και τις χερσαίες μηχανές στροβίλων αερίου, και κρυογόνο tankage. Χρησιμοποιείται επίσης για τους συνδέσμους και τα μέρη ενοργάνωσης.

 

Χημική σύνθεση, %

Νικέλιο (συν το κοβάλτιο) ....................................................... 50.00-55.00

Χρώμιο ...................................................................... 17.00-21.00

Ισορροπία σιδήρου .....................................................................................

Νιόβιο (συν το ταντάλιο) .................................................... 4.75-5.50

Μολυβδαίνιο ..................................................................... 2.80-3.30

Τιτάνιο ............................................................................. 0.65-1.15

Αργίλιο .......................................................................... 0.20-0.80

Μέγιστο 1,00 κοβαλτίου ...............................................................................

Άνθρακας .............................................................................. 0,08 μέγιστο.

Μαγγάνιο ....................................................................... 0,35 μέγιστο.

Πυρίτιο ............................................................................... 0,35 μέγιστο.

Μέγιστο 0,015 φωσφόρου .....................................................................

Μέγιστο 0,015 θείου ...............................................................................

Μέγιστο 0,006 βορίου ..............................................................................

Χαλκός .............................................................................. 0,30 μέγιστο.

 

Επεξεργαμένος με θερμότητα και μηχανικές ιδιότητες

Για τις περισσότερες εφαρμογές, το κράμα 718 INCONEL διευκρινίζεται όπως: η λύση που ανοπτήθηκαν όροι και η πτώση σκλήρυναν (η πτώση που σκληραίνει, σκλήρυνση ηλικίας, και θερμική επεξεργασία πτώσης είναι συνώνυμοι). Το κράμα 718 από την πτώση των δευτεροβάθμιων φάσεων (π.χ. γάμμα πρωταρχικό και διπλός-ακμή γάμμα) στη μήτρα μετάλλων. Η πτώση αυτών των φάσεων νικελίου (αργίλιο, τιτάνιο, νιόβιο) προκαλείται με την επεξεργασία με θερμότητα στη σειρά θερμοκρασίας 1100 σε 1500°F. Για αυτήν την μεταλλουργική αντίδραση να πραγματοποιηθεί κατάλληλα, τα συστατικά γήρανσης (αργίλιο, τιτάνιο, νιόβιο) πρέπει να είναι σε λύση (διαλυμένος στη μήτρα) εάν κατακρημνίζονται ως κάποια άλλη φάση ή συνδυάζονται με κάποια άλλη μορφή,

ίζημα σωστά και η πλήρης δύναμη του κράματος με να μην πραγματοποιηθεί. Για να εκτελέσει αυτήν την λειτουργία, το υλικό πρέπει πρώτα να είναι λύση υποβαλλόμενη σε θερμοθεραπεία (η λύση που ανοπτείται είναι ένας συνώνυμος όρος).

 

Δύο θερμικές επεξεργασίες χρησιμοποιούνται γενικά για το κράμα 718 INCONEL:

•Η λύση ανοπτεί σε 1700-1850°F που ακολουθείται με τη γρήγορη ψύξη, συνήθως στο νερό, συν την πτώση που σκληραίνει σε 1325°F για 8 ώρες, το φούρνο δροσερό σε 1150°F, λαβή σε 1150°F για έναν συνολικό χρόνο γήρανσης 18 ωρών, που ακολουθείται με την αερόψυξη.

•Η λύση ανοπτεί σε 1900-1950°F που ακολουθείται με τη γρήγορη ψύξη, συνήθως στο νερό, συν την πτώση που σκληραίνει σε 1400°F για 10 ώρες, το φούρνο δροσερό σε 1200°F, λαβή σε 1200°F για έναν συνολικό χρόνο γήρανσης 20 ωρών, που ακολουθείται με την αερόψυξη.

 

Εάν το υλικό πρόκειται να επεξεργαστεί στη μηχανή, να διαμορφωθεί, ή να ενωθεί στενά, χαρακτηριστικά αγοράζεται στο μύλο που ανοπτείται ή που ανακουφίζεται πίεση όρος. Το υλικό κατασκευάζεται έπειτα στον πιό ελατό όρο του. Μετά από την επεξεργασία, μπορεί να είναι υποβαλλόμενο σε θερμοθεραπεία όπως απαιτείται ανά εφαρμόσιμη προδιαγραφή.

 

1700°-1850°F ανοπτήστε και γεράστε

Τα 1700°-1850°F ανοπτούν με την αντίστοιχη επεξεργασία γήρανσής του όπως φαίνεται νωρίτερα είναι η βέλτιστη θερμική επεξεργασία για το κράμα 718 όπου ένας συνδυασμός ζωής ρήξης, ζωής ρήξης εγκοπών και ολκιμότητας ρήξης είναι μέγιστης ανησυχίας. Η υψηλότερη δωμάτιο-θερμοκρασία εκτατή και οι δυνάμεις παραγωγής συνδέονται επίσης με αυτήν την επεξεργασία. Επιπλέον, λόγω του λεπτού σιταριού που αναπτύσσεται, παράγει την υψηλότερη δύναμη κούρασης.

 

Ανοπτήστε και γεράστε το 1900°-1950° ανοπτεί με την αντίστοιχη επεξεργασία γήρανσής του όπως φαίνεται ανωτέρω είναι η επεξεργασία που προτιμάται στις εκτατός-περιορισμένες εφαρμογές επειδή παράγει την καλύτερη εγκάρσια ολκιμότητα στα βαριά τμήματα, τη δύναμη αντίκτυπου, και τη χαμηλής θερμοκρασίας εκτατή δύναμη εγκοπών. Εντούτοις, αυτή η επεξεργασία έχει μια τάση να παραγάγει την εφθραυστότητα εγκοπών στη ρήξη πίεσης.

 

Αμπάρωμα

INCONEL το κράμα 718 συνδυάζει τις άριστες μηχανικές ιδιότητες πέρα από μια ευρεία σειρά θερμοκρασίας με την ανώτερη αντίσταση οξείδωσης και διάβρωσης. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων διευκρινίζεται για πολλές εφαρμογές συνδέσμων όπου η ανώτερη απόδοση απαιτείται υπό τις ποικίλες περιβαλλοντικές συνθήκες.

 

INCONEL το κράμα 718 μπορεί να ενισχυθεί με δύο τρόπους:

(1) από τη μεταχείρηση και την ηλικία λύσης που σκληραίνουν ή (2) με την κρύα εργασία και την ηλικία που σκληραίνει μόνο.

 

Η χρήση του κράματος 718 για τις εφαρμογές αμπαρώματος εξετάζεται στο πλαίσιο της παραγράφου Ι και της παραγράφου VIII, τμήμα Ι της κώδικας από τον κώδικα περίπτωσης το 1993 ASME.

 

Μεταλλογραφία

INCONEL το κράμα 718 είναι ένα ηλικία-hardenable ωστενιτικό υλικό. Η δύναμη εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από την πτώση μιας πρωταρχικής φάσης γάμμα κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας.

 

Ένα σημαντικό μέρος της προσπάθειας ανάπτυξης με αυτό το κράμα ενδιαφέρθηκε για την καθιέρωση των κατάλληλων θερμικών επεξεργασιών για την παραγωγή των βέλτιστων ιδιοτήτων. Αυτές οι θερμικές επεξεργασίες και οι εφαρμογές για τις οποίες προορίζονται περιγράφονται στο τμήμα, μηχανικές ιδιότητες.

 

Η μικροδομή του κράματος 718, ειδικά όσον αφορά τα αποτελέσματα της θερμικής επεξεργασίας, έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει αναφερθεί. Η λογοτεχνία πρέπει να ερωτηθεί για τις λεπτομερείς συζητήσεις σχετικά με τις διάφορες φάσεις που αναπτύσσονται από τις διάφορες θερμικές επεξεργασίες και άλλες μεταλλουργικές έρευνες.

 

Αντίσταση διάβρωσης

INCONEL το κράμα 718 έχει την άριστη αντίσταση διάβρωσης σε πολλά μέσα. Αυτή η αντίσταση, που είναι παρόμοια με αυτήν άλλων κραμάτων νικέλιο-χρωμίου, είναι μια λειτουργία της σύνθεσής της. Το νικέλιο συμβάλλει στην αντίσταση διάβρωσης σε πολλοί ανόργανος και οργανικός, εκτός από έντονα να οξειδώσει, ενώσεις σε όλα τα ευρέα φάσματα της οξύτητας και της αλκαλικότητας. Είναι επίσης χρήσιμο στην καταπολέμηση του χλωρίδιο-ιονικού ραγίσματος πίεση-διάβρωσης. Το χρώμιο μεταδίδει μια δυνατότητα να αντισταθεί η επίθεση με την οξείδωση των μέσων και των ενώσεων θείου. Το μολυβδαίνιο είναι γνωστό για να συμβάλλει στην αντίσταση στη διάβρωση σε πολλά μέσα.

 

Θέρμανση και πάστωμα

Όταν το κράμα 718 INCONEL θερμαίνεται η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να διατηρήσει και το φούρνο και το υλικό που θερμαίνονται στις σωστές θερμοκρασίες.

 

Τα καύσιμα που χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση πρέπει να είναι εξαιρετικά - χαμηλός στο θείο. Το κράμα πρέπει να είναι απολύτως καθαρό και απαλλαγμένο από όλο το πετρέλαιο, το χρώμα, το λίπος, και το χώμα καταστημάτων όταν φορτώνεται στο φούρνο.

 

Η ατμόσφαιρα φούρνων για το σφυρηλατημένο κομμάτι ή την ανοικτή ανόπτηση πρέπει να είναι ελαφρώς να μειώσει, περιέχοντας τουλάχιστον το μονοξείδιο του άνθρακα 2%. Μια μικρή θετική πίεση πρέπει να διατηρηθεί στο φούρνο για να αποτρέψει τη διείσδυση αέρα.

 

Όταν το κράμα 718 θερμαίνεται σε μια μειώνοντας ατμόσφαιρα, μια λεπτή, προσκολλημένη πράσινος-μαύρη ταινία του οξειδίου θα αφεθεί στην επιφάνεια του υλικού. Στην οξείδωση των ατμοσφαιρών, μια βαριά μαύρη κλίμακα παράγεται που είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεσθεί. Κάθε προφύλαξη πρέπει να ληφθεί στη θέρμανση έτσι ώστε μόνο η πράσινος-μαύρη ταινία διαμορφώνεται.

 

Καυτή διαμόρφωση

Λόγω της δύναμής του, το κράμα 718 INCONEL είναι ανθεκτικότερο από τα περισσότερα υλικά στην παραμόρφωση κατά τη διάρκεια της καυτής διαμόρφωσης. Η σχετική αντίστασή της παρουσιάζεται από τις πιέσεις που αναπτύσσονται στο χάσμα ρόλων στη μείωση 20%. Καυτός-εργάζεται εύκολα εάν ο αρκετά ισχυρός εξοπλισμός χρησιμοποιείται.

 

Η καυτή διαμόρφωση εκτελείται στη σειρά θερμοκρασίας 1650°-2050°F. Στην τελευταία λειτουργία, το μέταλλο πρέπει να εργαστεί ομοιόμορφα με μια βαθμιαία μειωμένος θερμοκρασία, τελειώνοντας με κάποια ελαφριά μείωση της σειράς 1650°-1750°F. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει ολκιμότητα εγκοπών στις εφαρμογές πίεση-ρήξης όταν ανοπτηθεί το υλικό και γεραστεί. (Δείτε κατωτέρω). Στη θέρμανση για την καυτή εργασία, το υλικό πρέπει να παρουσιαστεί μέχρι τη θερμοκρασία, να επιτραπεί για να ενυδατώσει έναν λίγος χρόνο να εξασφαλιστεί ομοιομορφία, και να αποσυρθεί.

 

Να αποφύγει το διπλό κράμα 718 δομών INCONEL σιταριού πρέπει να δοθεί τις ομοιόμορφες μειώσεις. Οι τελικές μειώσεις του ελάχιστου 20% πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την εργασία ανοικτός-κύβων και το ελάχιστο 10% για την εργασία κλείνω-κύβων. Τα μέρη πρέπει γενικά να είναι αέρας που δροσίζεται από τη hot-working θερμοκρασία παρά το νερό που αποσβήνεται.

 

Η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να αποφύγει το μέταλλο από τη συγκέντρωση θερμότητας λόγω της εργασίας. Επίσης, το κομμάτι πρέπει να θερμαθεί εκ νέου όταν δροσίσει οποιαδήποτε μερίδα κάτω από 1650°F. προθερμαίνοντας τα εργαλεία και πεθαίνει σε 500°F συστήνεται. Οποιεσδήποτε ρήξεις που εμφανίζονται στην επιφάνεια του κομματιού προς κατεργασία πρέπει να αφαιρεθούν αμέσως.

 

Κρύα διαμόρφωση

INCONEL το κράμα 718 μπορεί να είναι μορφοποιημένο στο κρύο από τις τυποποιημένες διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για το χάλυβα και το ανοξείδωτο.

 

Υπερπλαστική διαμόρφωση

Ένας ειδικός βαθμός κράματος 718 που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για την υπερπλαστική διαμορφώνοντας διαδικασία κατασκευάζεται από τα ειδικά μέταλλα. Αυτό το κράμα, οριζόμενο το κράμα 718SPF INCONEL, είναι διαθέσιμο ως ανοπτημένο φύλλο στα πάχη από 0,02 έως 0,08 ίντσες (0,5 έως 2,0 χιλ.) στα πλάτη μέχρι 36 ίντσες (914 χιλ.). Το cAms 5950 της SAE προδιαγραφών αναπτύχθηκε για να καθορίσει τις απαιτήσεις για το κράμα.

 

Διαθέσιμες προϊόντα και προδιαγραφές

INCONEL το κράμα 718 υποδεικνύεται σε UNS N07718, UNS N07719, και Werkstoff Nr. 2.4668. Παρατίθεται στο NACE κ.-01-75 για την υπηρεσία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το κράμα 718 είναι διαθέσιμο ως σωλήνα,

σωλήνας, στρογγυλός φραγμός, επίπεδος φραγμός, σφυρηλατημένο κομμάτι, hexagon, καλώδιο και εξωθημένο τμήμα.

 

Απόθεμα ράβδων, φραγμών και σφυρηλατημένων κομματιών - ASTM Β 637, Sb 637, cAms 5662, cAms 5663, cAms 5664, cAms 5832, cAms 5914, cAms 5962, περίπτωση 1993, περίπτωση 2206, περίπτωση 2222, AECMA PrEN 2404, AECMA PrEN 2405, AECMA PrEN 2952, AECMA PrEN 2961, AECMA PrEN 3219, AECMA PrEN 3666, ISO 9723, ISO 9724, ISO 9725, DIN 17752-17754 ASME της SAE της SAE της SAE της SAE της SAE της SAE κώδικα ASME κώδικα ASME κώδικα ASME

 

Σωλήνας και σωλήνας - cAms 5589, cAms 5590, περίπτωση ν-253, DIN 17751 της SAE της SAE κώδικα ASME


Σειρά μεγέθους προϊόντων
Διάμετρος: 100mm - 600mm
Μήκος: κατόπιν αιτήσεως
 
Διαδικασία παραγωγής
Inconel 718 νικελίου κραμάτων άριστη ιδιότητα συγκόλλησης εκτατής δύναμης προϊόντων υψηλή 0 
Inconel 718 νικελίου κραμάτων άριστη ιδιότητα συγκόλλησης εκτατής δύναμης προϊόντων υψηλή 1

Inconel 718 νικελίου κραμάτων άριστη ιδιότητα συγκόλλησης εκτατής δύναμης προϊόντων υψηλή 2

 
 

 

 
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά