Υψηλής αντοχής Incoloy 925 νικέλιο γύρω από το φραγμό, ανοικτός κύβος ράβδων Inconel που σφυρηλατείται

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: VANFORGE
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO10012, ISO14001, OHSAS18001, ABS, BV, DNV, Lloyd, NK
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μετρικοί τόνοι το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Incoloy 925 διαδικασία: Κύβος που σφυρηλατείται ανοικτός
Θεραπεία: Πτώση που Επιφάνεια: ξεφλουδισμένος
Σχήμα: Γύρου Μήκος: Περικοπή στο μήκος κατόπιν αιτήσεως
Υψηλό φως:

νικέλιο γύρω από το φραγμό

,

κράμα 825 στρογγυλός φραγμός

Περιγραφή προϊόντων

Σφυρηλατημένο υψηλής αντοχής αντιδιαβρωτικό κράμα Incoloy 925 νικελίου στρογγυλός φραγμός

 

INCOLOY® το κράμα 925 (UNS N09925) είναι ένα hardenable κράμα νικέλιο-σίδηρος-χρωμίου ηλικίας με τις προσθήκες του μολυβδαίνιου, του χαλκού, του τιτανίου και του αργιλίου. Η χημική σύνθεση του κράματος, που απαριθμείται στη χημική σύνθεση, έχει ως σκοπό να παρέχει έναν συνδυασμό υψηλής αντοχής και άριστης αντίστασης διάβρωσης. Η περιεκτικότητα σε νικέλιο είναι ικανοποιητική για την προστασία ενάντια στο χλωρίδιο-ιονικό ράγισμα διάβρωσης πίεσης. Το νικέλιο, από κοινού με το μολυβδαίνιο και το χαλκό, δίνει επίσης τη σημαντική αντίσταση στη μείωση των χημικών ουσιών. Το μολυβδαίνιο βοηθά την αντίσταση στη διάβρωση και τη διάβρωση ρωγμών. Η περιεκτικότητα σε χρώμιο του κράματος παρέχει την αντίσταση στην οξείδωση των περιβαλλόντων. Οι προσθήκες τιτανίου και αργιλίου προκαλούν μια ενισχύοντας αντίδραση κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας.

 

INCOLOY το κράμα 925 χρησιμοποιείται στις διάφορες εφαρμογές που απαιτούν έναν συνδυασμό υψηλής αντοχής και αντίστασης διάβρωσης. Λόγω της αντίστασης του κράματος στο ράγισμα πίεσης σουλφιδίου και της πίεση-διάβρωσης που ραγίζει στο «ξινό» (H2S που περιέχει) αργό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, χρησιμοποιείται για down-hole και επιφάνειας τα τμήματα φρεατίων αερίου συμπεριλαμβανομένων των σωληνοειδών προϊόντων, των βαλβίδων, των κρεμαστρών, των προσγειωμένος θηλών, των ενώσεων εργαλείων και των συσκευαστών. Το κράμα είναι επίσης χρήσιμο για τους συνδέσμους, ναυτικών και αντλιών και τα υψηλής αντοχής συστήματα σωληνώσεων.

 

Χημική σύνθεση, %

Νικέλιο ........................................................................... 42.0-46.0

Χρώμιο .................................................................... 19.5-22.5

Σίδηρος ................................................................................... 22 λ.

Μολυβδαίνιο .................................................................... 2.5-3.5

Χαλκός ............................................................................. 1.5-3.0

Τιτάνιο ........................................................................... 1.9-2.4

Αργίλιο ......................................................................... 0.1-0.5

Μέγιστο 1,0 μαγγάνιου ...................................................................

Πυρίτιο ........................................................................... 0,5 μέγιστο.

Νιόβιο ......................................................................... 0,5 μέγιστο.

Άνθρακας ........................................................................ 0,03 μέγιστο.

Θείο .......................................................................... 0,03 μέγιστο.

 

Μεταλλουργία

INCOLOY το κράμα 925 είναι ένα ωστενιτικό κράμα νικέλιο-σίδηρος-χρωμίου που γίνεται την πτώση hardenable από τις προσθήκες του τιτανίου και του αργιλίου. Η πτώση-σκληραίνοντας (ηλικία που σκληραίνει) θερμική επεξεργασία προκαλεί την πτώση της πρωταρχικής φάσης γάμμα, Ni3 (Al, Tj). Η φάση αυξάνει πολύ και τη σκληρότητα και τη δύναμη του κράματος.

 

Η έκθεση στις ανυψωμένες θερμοκρασίες προκαλεί επίσης το σχηματισμό άλλων φάσεων, συμπεριλαμβανομένου του eta και του σίγμα.

 

Αντίσταση διάβρωσης

INCOLOY το κράμα 925 έχει ένα υψηλό επίπεδο της αντίστασης διάβρωσης. Και στα μειώνοντας και οξειδωτικά περιβάλλοντα, το κράμα αντιστέκεται στη γενική διάβρωση, τη διάβρωση, τη διάβρωση ρωγμών, τη??????????? διάβρωση και το ράγισμα πίεση-διάβρωσης. Μερικά περιβάλλοντα στα οποία το κράμα 925 INCOLOY είναι ιδιαίτερα χρήσιμο είναι «ξινό» (H2S που περιέχει) αργό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, θειικό οξύ, φωσφορικό οξύ, και νερό της θάλασσας.

 

Διάβρωση ρωγμών

Οι δοκιμές διάβρωσης ρωγμών σε μια λύση του χλωριούχου νατρίου 3,5% σε 77°F (25°C) για 1000 χ οδήγησαν σε καμία επίθεση ρωγμών και ένα ποσοστό διάβρωσης λιγότερο από 1 mpy (0,03 mm/a). Fluorocarbon τα πλυντήρια που αμπαρώθηκαν στα δείγματα λουρίδων είχαν είκοσι ρωγμές κάθε μια, ή σαράντα ρωγμές ανά δείγμα.

 

Καυτή και κρύα διαμόρφωση

Η καυτή λειτουργώντας σειρά για το κράμα είναι 1600 σε 2150°F (870 σε 1175°C). Στις θερμοκρασίες μέχρι 2000°F (1095°C), το κράμα 925 INCOLOY έχει hot-working τα χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνους του κράματος 825 INCOLOY. Για τη μέγιστη αντίσταση διάβρωσης και την υψηλότερη δύναμη μετά από την άμεση γήρανση, η τελική καυτή εργασία πρέπει να γίνει στα 1600 στη σειρά 1800°F (870 σε 980°C).

 

Η κρύος-διαμορφώνοντας συμπεριφορά του κράματος 925 INCOLOY είναι παρόμοια με αυτήν του κράματος 825 INCOLOY εκτός από το ότι το κράμα 925 έχει ένα υψηλότερο εργασία-σκληραίνοντας ποσοστό.

 

Κατεργασία

INCOLOY το κράμα 925 είναι ένα hardenable κράμα ηλικίας με την καλή κατασκευασιμότητα στους λύση-ανοπτημένους ή ηλικίας όρους. Τα άκαμπτα εργαλεία με τις θετικές γωνίες τσουγκρανών και τις τεχνικές που ελαχιστοποιούν τη σκλήρυνση εργασίας του υλικού απαιτούνται. Τα τσιμενταρισμένα εργαλεία καρβιδίου παράγουν τα υψηλότερα τέμνοντα ποσοστά και συστήνονται για τις περισσότερες γυρίζοντας διαδικασίες που περιλαμβάνουν τις συνεχείς περικοπές. Τα εργαλεία χάλυβα υψηλής ταχύτητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις διακεκομμένες περικοπές, τελειώνοντας στις στενές ανοχές, τελειώνοντας με τις ομαλότερες επιφάνειες, και κόβοντας με το λιγότερο ποσό σκλήρυνσης εργασίας. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την τραχιά κατεργασία πριν από την ηλικία που σκληραίνει και που τελειώνει μετά από τη θερμική επεξεργασία. Ο πίνακας 13 απαριθμεί τα στοιχεία κατεργασίας για το κράμα 925 INCOLOY.

 

Θερμική επεξεργασία

Η ανόπτηση λύσης σε προετοιμασία για την ηλικία που σκληραίνει πρέπει να γίνει σε 1800-1900°F (980-1040°C) για ένα ελάχιστο 30 λ. και ένα μέγιστο 4 χ. δροσερών σε ένα ποσοστό ισοδύναμο με την αερόψυξη, ή γρηγορότερο, για τα μεγέθη 1 μέσα (25 χιλ.) ή κάτω. Το νερό αποσβήνει όλα τα μεγέθη πάνω από 1 μέσα (25 χιλ.).

 

Η ακόλουθη σκληραίνοντας επεξεργασία ηλικίας χρησιμοποιείται κανονικά: 1350-1380°F) (732-749°C/6-9 χ, FC σε 1150°F (621°C), λαβή σε 1150°F (621°C) ± 15°F (8°C) για έναν συνολικό χρόνο γήρανσης 18 χ. δροσερών σε ένα ποσοστό ισοδύναμο με την αερόψυξη, ή γρηγορότερα.

 

INCOLOY το κράμα 925 υποδεικνύεται ως UNS N09925.

Διαθέσιμος ως σωλήνα, στρογγυλό φραγμό, επίπεδους φραγμό και σφυρηλατημένο κομμάτι.


Σειρά μεγέθους προϊόντων
Διάμετρος: 100mm - 600mm
Μήκος: κατόπιν αιτήσεως
 
Διαδικασία παραγωγής
Υψηλής αντοχής Incoloy 925 νικέλιο γύρω από το φραγμό, ανοικτός κύβος ράβδων Inconel που σφυρηλατείται 0 
Υψηλής αντοχής Incoloy 925 νικέλιο γύρω από το φραγμό, ανοικτός κύβος ράβδων Inconel που σφυρηλατείται 1

Υψηλής αντοχής Incoloy 925 νικέλιο γύρω από το φραγμό, ανοικτός κύβος ράβδων Inconel που σφυρηλατείται 2

 
 

 

 
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά