Υψηλής αντοχής ξεφλουδισμένο κράμα Χ-750 Inconel ανοικτός κύβος προϊόντων κραμάτων νικελίου που σφυρηλατείται

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: VANFORGE
Πιστοποίηση: ISO9001, ISO10012, ISO14001, OHSAS18001, ABS, BV, DNV, Lloyd, NK
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κλ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη συσκευασία για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50 μετρικοί τόνοι το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Inconel Χ-750 διαδικασία: Κύβος που σφυρηλατείται ανοικτός
Θεραπεία: Πτώση που Επιφάνεια: ξεφλουδισμένος
Σχήμα: Γύρου Μήκος: Περικοπή στο μήκος κατόπιν αιτήσεως
Υψηλό φως:

νικέλιο γύρω από το φραγμό

,

κράμα 825 στρογγυλός φραγμός

Περιγραφή προϊόντων

Σφυρηλατημένο υψηλής αντοχής αντιδιαβρωτικό κράμα Χ-750 Inconel στρογγυλός φραγμός

 

INCONEL® κράμα Χ-750 (UNS N07750/W. Nr. 2.4669) είναι ένα πτώση-hardenable κράμα νικέλιο-χρωμίου που χρησιμοποιείται για την αντίστασή του διάβρωσης και οξείδωσης και υψηλής αντοχής στις θερμοκρασίες σε 1300°F. Αν και ένα μεγάλο μέρος της επίδρασης της πτώσης που σκληραίνει χάνεται με

η αυξανόμενη θερμοκρασία άνω των 1300°F, υποβαλλόμενο σε θερμοθεραπεία υλικό έχει τη χρήσιμη δύναμη μέχρι το κράμα Χ-750 1800°F. επίσης έχει τις άριστες ιδιότητες κάτω στις κρυογόνες θερμοκρασίες.

 

Τα οικονομικά του κράματος Χ-750 INCONEL που συνδέεται με τη διαθεσιμότητά του σε όλες τις τυποποιημένες μορφές μύλων έχουν οδηγήσει στις εφαρμογές σε μια ευρεία ποικιλία των βιομηχανικών τομέων. Στους στροβίλους αερίου, χρησιμοποιείται για τις λεπίδες και τις ρόδες στροφέων, τα μπουλόνια, και άλλα δομικά μέλη. INCONEL το κράμα Χ-750 χρησιμοποιείται εκτενώς στις αίθουσες ώθησης πύραυλος-μηχανών. Οι εφαρμογές πλαισίων αέρος περιλαμβάνουν reversers ώθησης και τα συστήματα διοχέτευσης ζεστού αέρα. Τα μεγάλα δοχεία πίεσης διαμορφώνονται από το κράμα Χ-750 INCONEL. Άλλες εφαρμογές επεξεργάζονται με θερμότητα τα κοu'φώματα, διαμορφώνοντας τα εργαλεία, τους κύβους εξώθησης, και τα πιασίματα μηχανών δοκιμής. Για τα ελατήρια και τους συνδέσμους, το κράμα Χ-750 INCONEL χρησιμοποιείται από υπό το μηδέν σε 1200°F.

 

Ανάλογα με την εφαρμογή και τις ιδιότητες επιθυμητές, οι διάφορες θερμικές επεξεργασίες υιοθετούνται. Για την υπηρεσία επάνω από 1100°F, ιδιαίτερα όπου τα φορτία πρόκειται να στηριχτούν για τους μακροχρόνιους χρόνους, οι βέλτιστες ιδιότητες επιτυγχάνονται από τη λύση μεταχειριμένος (2100°F) συν τη σταθεροποίηση μεταχειριμένος (1550°F) συν τη μεταχείρηση πτώσης (1300°F). Για την υπηρεσία κάτω από 1100°F, το κράμα μπορεί να ενισχυθεί από την πτώση μεταχειριμένος μετά από καυτό ή το κρύο εργαζόμενος ή από την πτώση που μεταχειρίζεται μετά από να εξισώσει ή τη μεταχείρηση λύσης. Μια επεξεργασία φούρνος-ψύξης χρησιμοποιείται επίσης για να αναπτύξει τις βέλτιστες ιδιότητες για μερικές εφαρμογές.

 

Χημική σύνθεση, %

Νικέλιο (συν το κοβάλτιο) .................................................... 70,00 λεπτά.

Χρώμιο ................................................................... 14.0-17.0

Σίδηρος .................................................................................. 5.0-9.0

Τιτάνιο ....................................................................... 2.25-2.75

Αργίλιο .................................................................... 0.40-1.00

Νιόβιο (συν το ταντάλιο) .............................................. 0.70-1.20

Μέγιστο 1,00 μαγγάνιου .................................................................

Πυρίτιο ......................................................................... 0,50 μέγιστο.

Θείο ........................................................................... 0,01 μέγιστο.

Χαλκός ........................................................................ 0,50 μέγιστο.

Άνθρακας ........................................................................ 0,08 μέγιστο.

Cobalt1 ......................................................................... 1,00 ανώτατα

 

Αντίσταση διάβρωσης

INCONEL το κράμα Χ-750 είναι ανθεκτικό σε μια ευρεία ποικιλία των βιομηχανικών καυστικών ουσιών και κάτω από την οξείδωση και κάτω από τη μείωση των όρων. Αντιστέκεται στην οξείδωση και την επίθεση από άλλους υψηλής θερμοκρασίας μηχανισμούς διάβρωσης.

 

Στις καυτές δοκιμές διάβρωσης για τις αυτοκίνητες εφαρμογές, η απώλεια βάρους μετά από την έκθεση για 100 ώρες Na2SO4 +10% 90% στο μίγμα ΝαCl στον αέρα ήταν για 5%. Τα δείγματα κάλυψαν προηγουμένως με το χλωριούχο νάτριο (με τη βύθιση σε μια καυτή διαποτισμένη αλατισμένη λύση), ανέστειλαν σε έναν φούρνο σε 1700°F και εξέθεσαν γιατί 100 ωρ. σε ένα κινούμενο ρεύμα αερίου του αέρα που περιέχει το SO2 1% εξέθεσαν μια διείσδυση διάβρωσης περίπου 0,007 μέσα.

 

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του κράματος είναι η υψηλή αντίστασή του στην χλωρίδιο-ιονική πίεση-διάβρωση ραγίζοντας ακόμη και στον πλήρως πτώση-όρο. Τα τυποποιημένα U-bend δείγματα του πτώση-υλικού (σκληρότητα, 33 Rc) δεν παρουσίασαν κανένα σημάδι του ραγίσματος όταν εκτίθεται στο βράζοντας μαγνήσιο 42% του χλωριδίου για 30 ημέρες.

 

Μεταλλογραφία

INCONEL το κράμα Χ-750, που περιέχει το αργίλιο και το τιτάνιο, γίνεται πτώση-hardenable από το συνδυασμό, κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, αυτών των στοιχείων με το νικέλιο για να διαμορφώσει το γάμμα πρωταρχικό (γ'), το μεσομεταλλικό σύνθετο Ni3 (Al, Tj).

 

Όταν το κράμα Χ-750 λύση-αντιμετωπίζεται σε 2100°F, ο αριθμός εξαρθρώσεων και οι ατέλειες κρυστάλλου μειώνονται, και γ' και τα διαλυτά καρβίδια πηγαίνουν στη λύση. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, το υλικό πρέπει να είναι σε έναν αρκετά βαριά εργασμένο όρο πριν από την επεξεργασία για να εξασφαλίσει γρήγορο και πλήρες recrystallization. Μόλις το υλικό είναι λύση που αντιμετωπίζεται, δεν πρέπει να υποβληθεί σε οποιαδήποτε κρύα εργασία δεδομένου ότι θα παραγάγει τις νέες εξαρθρώσεις και θα εξασθενίσει έτσι τις ιδιότητες ρήξης.

 

Η αντίσταση ερπυσμού του κράματος Χ-750 προέρχεται από την ομοιόμορφη διασπορά ενδοκοκκιώδους γ' εκτιμώντας ότι οι ιδιότητες ρήξης είναι στενά πιό συνδεδεμένες στη μικροδομή περιοχής σιτάρι-ορίου. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας σταθεροποίησης 1550°F/24 ωρ. της τριπλής θερμικής επεξεργασίας, λεπτό γ' εμφανίζεται στο εσωτερικό σιταριού και M23C6 κατακρημνίζεται στο όριο σιταριού δίπλα στο σιτάρι το όριο είναι μια ζώνη που απογυμνώνεται γ'. Στην πτώση που μεταχειρίζεται (1300°F/20 ωρ.), γ' έχει κατακρημνίσει σε αυτήν την απογυμνωμένη ζώνη. γ' τα μόρια συλλαμβάνουν την κίνηση της κίνησης των εξαρθρώσεων, με αυτόν τον τρόπο της αύξησης εκτατής και των ιδιοτήτων ερπυσμός-ρήξης.

 

Κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού M23C6 σε 1550°F, ο άνθρακας σταθεροποιείται ουσιαστικά, χωρίς αναχώρηση των χρώμιο-μειωμένων περιοχών στα όρια σιταριού. Αυτή η σταθεροποίηση βελτιώνει την αντίσταση των κραμάτων νικέλιο-χρωμίου στην επίθεση από ορισμένα διαβρωτικά μέσα.

 

Με το χαμήλωμα της θερμοκρασίας από το 1350 °F πτώσης σε 1150°F, όπως οι περιγεγραμμένες για ορισμένα συγκεκριμένες θερμικές επεξεργασίες, πρόσθετο γ' μπορούν να προκληθούν nucleate στα μικρότερα μόρια, αυξάνοντας τη σκληραίνοντας επίδραση και με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας τις εκτατές ιδιότητες.

 

Διαθέσιμες προϊόντα και προδιαγραφές

INCONEL το κράμα Χ-750 υποδεικνύεται ως UNS N07750 και W. Nr. 2.4669. Το κράμα δηλώνεται στο NACE κ.-01-75.

Οι διαθέσιμες μορφές προϊόντων είναι στρογγυλός φραγμός, επίπεδος φραγμός, σφυρηλάτηση.

 

Οι προδιαγραφές περιλαμβάνουν τα εξής:

Απόθεμα ράβδων, φραγμών και σφυρηλατημένων κομματιών - Sb 637 ASTM Β 637/ASME ISO 9723-9725 CAms 5667-5671 και 5747 της SAE EN10269.


Σειρά μεγέθους προϊόντων
Διάμετρος: 100mm - 600mm
Μήκος: κατόπιν αιτήσεως
 
Διαδικασία παραγωγής
Υψηλής αντοχής ξεφλουδισμένο κράμα Χ-750 Inconel ανοικτός κύβος προϊόντων κραμάτων νικελίου που σφυρηλατείται 0 
Υψηλής αντοχής ξεφλουδισμένο κράμα Χ-750 Inconel ανοικτός κύβος προϊόντων κραμάτων νικελίου που σφυρηλατείται 1

Υψηλής αντοχής ξεφλουδισμένο κράμα Χ-750 Inconel ανοικτός κύβος προϊόντων κραμάτων νικελίου που σφυρηλατείται 2

 
 

 

 
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά